Poklon bonovi

Za vjenčani poklon, sretnom paru darujte jednu od naših usluga ili gotovinski poklon bon.

Darujte jednu od naših usluga

Dragi roditelji, kumovi, prijatelji,
za Vas smo pripremili idealno rješenje kojim ćete sebi skratiti potragu za inovativnim i prikladnim poklonom, a ujedno biti sigurni da ste poklonili mladencima nešto što stvarno trebaju. Poklon bonom mladence oslobađate dijela obaveza i štedite im dragocijeno vrijeme potrebno za organizaciju vjenčanja.

Poklon bon se kupuje na način da prilikom rezervacije termina za svadbu uplatite kaparu u vrijednosti od 20% ukupnog iznosa, nakon potpisivanja ugovora dobivate potvrdu o kupnji paketa (dizajnirani bon). Ostatak ugovorene svote uplaćuje se u tjednu koji prethodi vjenčanju.
U slučaju kupnje poklon bona za usluge snimanja i fotografiranja, DJ usluge ili usluge rasvjete (lightshow), ostvarite na način da prilikom rezervacije termina za svadbu uplatite kaparu u vrijednosti od 20% ukupnog iznosa, nakon potpisivanja ugovora dobivate potvrdu o kupnji paketa (dizajnirani bon). Ostatak ugovorene svote uplaćuje se u tjednu koji prethodi vjenčanju.
U slučaju kupnje poklon bona, kao i kod kupnje paketa neovisno o poklon bonu obveza dogovora s mladencima oko detalja ostaje. Poželjno je da se mladenci jave barem 2-3 tjedna na preliminarni razgovor, a ovisno o paketu za kojeg ste se odlučili, s mladencima se sastajemo najmanje jednom i u tjednu koji prethodi vjenčanju.

Gotovinski poklon bon

Nudimo Vam mogućnost i novčanog poklon bona, kojim mladenci mogu kupiti jednu od naših usluga ili za taj iznos umanjiti cijenu istih.
Sami birate iznos, a nakon uplate od nas ćete dobiti dizajnirani poklon bon s pečatom, nakon čega možete darovati svoje najdraže mladence.